Portal Rasmi

LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA

Hotline Info Trafik: 1800-88-7752 Tel: 603-8738-3000

Keputusan

LLM/UB/SH: 7/2/6/21 CADANGAN KERJA-KERJA MEMBAIKPULIH LANTAI BILIK SERVER DAN MENGGANTIKAN LANTAI KAYU BLOK C DENGAN PERMAIDANI DI PEJABAT WILAYAH SELATAN, LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA, SENAI, JOHOR DARUL TAKZIM

Kontraktor Berjaya TENGGARA JATI ENTERPRISE
Nilai
RM 32850.00
Tarikh Mula Jualan Dokumen 01.08.2021
Tarikh Tamat Jualan Dokumen 09.08.2021
Tender / Sebutharga Adalah Dipelawa kepada CIDB Gred G1 Kategori B Pengkhususan B04
Jenis Sebutharga
Kategori Kerja
Syarat Pendaftaran

1. Tawaran adalah dipelawa kepada Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dan mempunyai Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK) serta beralamat pendaftaran dalam daerah, negeri yang sama dengan lokasi kerja sahaja, layak untuk mengambil bahagian (Pekeliling Perbendaharaan PK 2.1 para 7(iii)(b)(1)(i) dan (4)) bagi melaksanakan kerja-kerja berikut:

 2. Kontraktor yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah melengkapkan Borang Pendaftaran yang dinyatakan dalam iklan ini dipautan https://www.llm.gov.my/index.php/swasta/tender_tawaran 

iaitu https://forms.gle/NAheDn3ZjbMaJ1LVA. Hanya penama yang tercatat di dalam Sijil Perakuan Pendaftaran CIDB, Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK) serta Sijil Taraf Bumiputera (STB) yang dibenarkan mendaftar. Tempoh Borang Pendaftaran secara maya dibuka dipautan tersebut di portal LLM adalah seperti berikut:

 Tarikh: 28 Julai hingga 2 Ogos 2021

Masa: Tamat pada 4.30 petang (2 Ogos 2021)

3. Hanya kontraktor yang LAYAK SAHAJA (memenuhi syarat yang ditetapkan) akan menerima Video Taklimat secara pautan muat turun melalui emel yang didaftarkan. Maklumat di dalam Dokumen Tawaran akan mengatasi maklumat di dalam rakaman taklimat. LAWATAN TAPAK TIDAK DIWAJIBKAN. Walaubagaimanapun, kontraktor digalakkan untuk membuat lawatan tapak atas tanggungjawab sendiri dan berhubung terus di talian 07-599 6419 (Pejabat Wilayah Selatan, LLM) untuk tujuan tersebut. 

4. Harga dokumen adalah sebanyak RM50.00 setiap naskah dan tidak dikembalikan. Bayaran hendaklah dibuat atas nama Ketua Pengarah LLM dengan menggunakan ‘LLM Payment Gateway Service’ di laman web rasmi LLM iaitu melalui pautan pembelian online yang dipaparkan dalam iklan ini. Hanya kontraktor yang LAYAK SAHAJA (memenuhi syarat yang ditetapkan) akan menerima Payment Code untuk pembelian online. Sebarang pertanyaan mengenai pembelian boleh menghubungi talian 03-8738 3033/3106 (Bahagian Ukur Bahan Dan Kontrak)

5. Sila cetak resit bayaran sebagai bukti apabila mengambil dokumen di kaunter Pejabat Wilayah Selatan, Lembaga Lebuhraya Malaysia, 81400 Johor Bahru, Johor. Kontraktor atau wakil kontraktor yang sah hendaklah sentiasa mengambil perhatian dan mematuhi langkah-langkah pencegahan COVID-19 yang ditetapkan oleh KKM dan MKN. Dokumen Tawaran akan dikeluarkan kepada wakil syarikat yang telah diberi kuasa dengan sepenuhnya sahaja. Untuk maksud ini, wakil syarikat dikehendaki membawa bersama-sama Surat Perwakilan Kuasa dan mengemukakan salinan asal Sijil Perakuan Pendaftaran CIDB yang masih berkuatkuasa serta bukti pembayaran pembelian dokumen semasa mengambil Dokumen Tawaran.

6. Dokumen Sebutharga yang telah siap diisi dengan lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebutharga di alamat Pejabat Wilayah Selatan, Lembaga Lebuhraya Malaysia, 81400 Johor Bahru, Johor sebelum atau pada 12 Ogos 2021 jam 12.00 tengahari. Lembaga Lebuhraya Malaysia tidak terikat untuk menerima tawaran yang terendah atau mana-mana tawaran.

 

Lawatan Tapak Tidak Diwajibkan
Lain-Lain Keperluan
-
Tempat Dokumen Dijual Pejabat Wilayah Selatan, Lembaga Lebuhraya Malaysia, Senai, 81400 Johor Bahru, Johor
Masa Pembelian Dokumen Ahad - Khamis 8:30 AM - 4:30 PM
Harga Dokumen
RM 50.00
Bayaran Atas Nama Ketua Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia
Tempat Tutup Tender/Sebutharga Pejabat Wilayah Selatan, Lembaga Lebuhraya Malaysia, Senai, 81400 Johor Bahru, Johor
Tarikh dan Waktu Tutup 2021-08-12

*Nota : Untuk harga dokumen RM0.00/diberikan secara percuma, tiada pembayaran diperlukan.