Portal Rasmi

LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA

Hotline Info Trafik: 1800-88-7752 Tel: 603-8738-3000

Tender/ Sebutharga

SEBUT HARGA PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN SISTEM PEMANTAUAN PEMBINAAN LEBUHRAYA (SPPL) DAN SISTEM PENGURUSAN PAPARAN IKLAN (SPPI) DI LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA UNTUK TEMPOH 24 BULAN

Tarikh Mula Jualan Dokumen 31.01.2023
Tarikh Tamat Jualan Dokumen 09.02.2023
Tender / Sebutharga Adalah Dipelawa kepada Tawaran ini adalah dikeluarkan secara terbuka kepada Syarikat Bumiputera dan Bukan Bumiputera yang berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di bawah Kod Bidang 210103 & 210104 yang mana pendaftarannya masih berkuatkuasa.
Jenis Sebutharga
Kategori Bekalan Perkhidmatan
Syarat Pendaftaran

Pelawaan adalah terbuka kepada syarikat yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di bawah kod bidang seperti di atas untuk mengambil bahagian di dalam pelawaan berikut:

Sila cetak resit bayaran sebagai bukti apabila mengambil dokumen di kaunter Bahagian Kewangan dan Pengurusan Aset, Tingkat 1, Blok B, Ibu Pejabat LLM, Kajang, Selangor. 
Syarat-syarat, arahan dan maklumat lanjut mengenai pelawaan ini adalah dijelaskan di dalam Dokumen Tawaran dan boleh diperolehi di alamat sepertimana yang dinyatakan di atas.
 
Sekiranya pihak tuan/puan berminat untuk menyertai Sebut Harga tersebut, pihak tuan/puan boleh mendapatkan Dokumen Sebut Harga di atas dengan membuat bayaran RM50.00 (Ringgit Malaysia: Lima Puluh sahaja) ke akaun LLM sebagaimana berikut:

NO. AKAUN : 8600603760

NAMA : KETUA PENGARAH LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA

BANK : CIMB BANK BERHAD

Bukti Bayaran hendaklah di emel ke kutipan@llm.gov.my dan azizan@llm.gov.my bagi tujuan pengeluaran resit dan penyediaan Dokumen Sebut Harga. Resit pembayaran hendaklah dikemukakan kepada pihak kami semasa mengambil Dokumen Sebut Harga tersebut.
Tawaran ini adalah dikeluarkan secara terbuka kepada Syarikat Bumiputera dan Bukan Bumiputera yang berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia  di bawah Kod Bidang 210103 & 210104 yang mana pendaftarannya masih berkuatkuasa.

i. Kehadiran Taklimat:
Syarikat/Wakil syarikat adalah dijemput hadir ke sesi taklimat secara atas talian yang akan diadakan mengikut butiran seperti berikut :

Tarikh : 07/02/2023
 
Masa : 10.00 pagi
 
Tempat : Atas Talian Melalui Pautan

Dokumen Tawaran akan dikeluarkan kepada wakil syarikat yang telah diberi kuasa dengan sepenuhnya sahaja. Untuk maksud ini, wakil syarikat dikehendaki membawa bersama-sama Surat Perwakilan Kuasa dan mengemukakan salinan asal Sijil Akuan Pendaftaran Syarikat Kementerian Kewangan Malaysia yang masih berkuatkuasa dan satu salinan pendua bagi sijil-sijil berkenaan serta bukti pembayaran pembelian dokumen semasa mengambil Dokumen Tawaran.

Pihak Lembaga Lebuhraya Malaysia tidak terikat untuk menerima tawaran yang terendah atau mana-mana tawaran.

Lawatan Tapak Tarikh: Tempat: TIADA Masa: 8:00 AM
Lain-Lain Keperluan
-
Tempat Dokumen Dijual Bahagian Kewangan dan Pengurusan Aset, Tingkat 1, Blok B, Ibu Pejabat Lembaga Lebuhraya Malaysia, Jalan Serdang-Kajang, 43000 Kajang, Selangor
Masa Pembelian Dokumen Isnin - Jumaat 8:30 AM - 4:30 PM
Harga Dokumen
RM 50.00
Bayaran Atas Nama Ketua Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia
Tempat Tutup Tender/Sebutharga Bahagian Kewangan dan Pengurusan Aset, Tingkat 1, Blok B, Ibu Pejabat Lembaga Lebuhraya Malaysia, Jalan Serdang-Kajang, 43000 Kajang, Selangor
Tarikh dan Waktu Tutup 2023-02-14

*Nota : Untuk harga dokumen RM0.00/diberikan secara percuma, tiada pembayaran diperlukan.